LAGO DI GARDA - ITALIENSK STENOVN

Recentreview


4 stjerner ud af 820 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Lago Di Garda - Italiensk Stenovn. Vil du vide mere? Få mere at vide

24 okt 2022 at 21:02 Jeg bor tæt på stedet og har brugt det i mange år. Har aldrig fået noget, der ikke var lækkert og er altid blevet mødt med venlighed. Kan klart anbefales!
23 okt 2022 at 19:37 Det eneste minus var at der blev ringet på hos ovenboen, jeg havde bedt om at det bare skulle stilles ved vores fælles dør.
4 okt 2022 at 8:30 For første gang er vi mega skuffet. Pizzaen og pizza sandwichen var så ringe, at vi smed det ud efter få bidder. Kødet smagte mærkeligt og salaten var gammel og alt på pizzaen var væltet rundt. Virkede tabt på gulvet. For meget salt på pomfritterne.
3 okt 2022 at 15:43 Perfekt service tak.
1 okt 2022 at 13:37 Sandwichen var kold kedelig
3 sep 2022 at 18:10 Pizza var lækker som altid! Men syntes det er lidt snyd at man er tvunget til at købe en pose med gennem app, og jeg fik ikke en gang en pose da jeg hentede pizzaen.
19 aug 2022 at 19:20 De havde ikke den is jeg bestilte men valgte først at ring lige før de leverede ( de kunne have ringet 1 time før så man kunne have bestilt et andet sted fra . Megetttttt lang leveringstid , lidt skidt når man bestiller med levering hurtigst muligt
7 aug 2022 at 20:52 Kanterne var brændte men blot skåret af. De var ikke rigtige varme og maden kom 1 time og 20 min efter bestilling. De smagte ikke godt og ikke som italienske pizzaer skal.
1 aug 2022 at 18:17 Maden er rigtig smagsfuldt, 2 gang jeg har bestilt her, men sidste gang denne gang da levering tager 2 timer alle gange, samt i pastaen var der en sten så jeg mistede appetitten
1 aug 2022 at 14:41 Fint til prisen. Pizzaerne så ok ud, men min salat (mozzarella) var lige lille nok til kr 70,- Blev leveret 40 minutter senere end ønsket
27 jul 2022 at 10:24 Alt gik fint med levering. Maden smagt godt og dejligt
18 jul 2022 at 20:43 Maden var bare stillet på trappen, uden at der blev ringet eller banket på. Da vi tilfældigt kigger efter maden, maden var så kold at det er svært at bedømme kvaliteten.