LAGO DI GARDA - ITALIENSK STENOVN

LAGO DI GARDA - ITALIENSK STENOVN

Bestil mad online
Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 796 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Lago Di Garda - Italiensk Stenovn. Vil du vide mere? Få mere at vide

1 jul 2022 at 5:35 Super lækker mad - god smag og tekstur. Leveringstiden er dog helt horrible, og er det ganske ofte. Må dog sige, at maden altid er kommet varm frem - så det er fremstillingstiden der er lidt sløj. Men alt andet lige - stadig god mad.
30 jun 2022 at 19:48 God pizza, bagt lidt til den mørke side, men ellers ingen anmærkninger.
20 jun 2022 at 20:04 Ordered “As soon as possible”. The order was set to be delivered half an hour later than if I chose the earliest possible time. For ex. “As soon as possible”; 18:00, 18:15;18:30…. “As soon as possible” is set for 18:30.
20 jun 2022 at 19:32 Super god service og lækker pizza :-)
12 jun 2022 at 15:37 Pizza var ok.
5 jun 2022 at 16:32 Dejlig lækker varm pizza
29 apr 2022 at 13:40 Pizzaen var klæg i bunden af olie, føj for en prut :(
9 apr 2022 at 20:35 Bedste pizza vi har fået længe
9 apr 2022 at 7:32 Uvidende tyggede jeg på et cigaretskod, som havde sneget sig ned i min pasta ret i går. Klammeste oplevelse i mit liv. Jeg kommer aldrig til at bestille herfra igen.
6 apr 2022 at 20:05 maden blev bare stillet på jorden udenfor hoveddøren uden at der blev ringet på. Opdagede det tilfældigt, men da var maden kold og kedelig.
4 apr 2022 at 17:41 Jeg bestilte en pasta ret og fik så lidt at ikke engang et lille barn ville blive mæt og til 85kr, og calzonen havde bare nogle skive skinker foldet i, det andet var okay