LAGO DI GARDA - ITALIENSK STENOVN

Recentreview


4 stjerner ud af 963 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Lago Di Garda - Italiensk Stenovn. Vil du vide mere? Få mere at vide

15 apr 2024 at 7:12 Det er bare ikke i orden at I leverer flere ordrer på en gang når det resulterer i at vi får kold mad
14 apr 2024 at 20:53 Deres pizzaer er suveræne, men maden var kold da den kom.
11 apr 2024 at 18:55 Igen udsat pga bud skulle 2 steder. Maden var kold
11 apr 2024 at 18:39 Hvem køber kogt skinke, lægger det på en pizza og kalder det italiensk?? Lago Di Garda.. Nok en af de sløjeste skinke pizzaer jeg længe har fået.. Det værste var at alle pizzaer var stoppet i en taske PÅ HØJKANT!! Og buddet gik lige ind i vores hus.
9 apr 2024 at 21:57 Flinkt bud. Hurtigt levering. Men meget af fyldet var gledet over på den ene side af pizzaen. Det virkede som de var gledet på et tidspunkt under tilberedningen eller transporten. Det ikke helt i orden til næste gang. Men smagte fint :)
23 mar 2024 at 19:34 Maden var varm sa den kom og smagte godt
20 mar 2024 at 19:27 Super hurtig levering, og varm mad.
17 mar 2024 at 12:10 Maden er som selvstændig god og lækker. Man det ville være dejligt hvis man fik det man havde bestilt.